Alahady – Søndag

Søndager er rolige også i Antananarivo, i alle fall relativt rolige. Det er hyggelig å vandre gatelangs når en ikke må bruke all oppmerksomhet på å unngå å bli påkjørt. I dag har jeg vært i middels form, muligens på grunn av noen reker jeg spiste til middag i går, så ting har gått ganske langsomt. Til Erlends store begeistring fant han en plass han kunne se hopprenn, men begeistringa dalte litt da de byttet til rugby i det Remmen Evensen skulle hoppe. I går så vi fotballkamp på Chillout cafe, så det er visst gode muligheter for å få med seg sport i denne byen. Fotballkampen var uten kommentatorer, men med karaoke. Det var nemlig en festllig gjeng som sang av full hals samtidig. Chillout er en bar/cafe rett over gata fra der vi bor, og et veldig hyggelig sted. Alltid fullt av folk, og med livemusikk og lokale band i helgene. Jeg tenker at både Kristin og Kristine som snart kommer på besøk vil trives der!

I morgen har jeg en avtale med en organisasjon som heter Handicap International. De driver flere prosjekter for å hjelpe funksjonshemmede, og dette er noe jeg gjerne vil vite mere om. Jeg har egentlig full uke allerede, men det kan jo kanskje være mulig å få til noe gjennom de likevel. Jeg skal også forhøre meg om de kan ha behov for Kristins hjelp mens hun er på besøk hos oss.

Håper søndagen er god også i Norge. Selv om jeg IKKE savner vinteren hadde det vært hyggelig med en skitur.

Anette


5 Responses to “Alahady – Søndag”

  • Ingveig Kjersti Says:

    Uten fare for å gjenta meg selv for ørtende gang: jeg simpelthen elsker denne bloggen din, Anette. Takker deg for hvert eneste innlegg!!!
    Hilsen fra Ingveig

  • Ingveig Kjersti Says:

    Begge deler, Anette 🙂
    Har vært borte fra meg en stund, men er kommet tilbake med fornyet styrke!

  • John Øistein Johansen Says:

    Hei Anette!
    Herlig å lese bloggen din. Her på Tiltak går kursene sin vante gang. Lykke til videre med språkstudiene… Marthe som jeg nå deler kontor med(ja, jeg sitter på din plass) hilser.
    Klem fra Øistein

    • anetteberg Says:

      Hei! Så hyggelig å høre fra deg, Johansen. Du har fått både hyggelig selskap og utsikt der på plassen «min». 🙂 Hils Martha i farta. Klem til dere begge.

Leave a Reply