Hei!

Dette er Madagaskarbloggen, og her kan de som er nysgjerrige og interesserte følge med på vår Madagaskarreise. Jeg er helt sikker på at vi vil oppleve masse spennenede, og gleder meg til å dele det med venner og familie.

Avreise nærmer seg nå, bare fire små dager til. Vi gleder oss veldig!

Anette og Erlend

Nosy Be

Baobabtrær

Antananarivo

Lemur

Tsingy Nasjonalpark

9 Responses to “Hei!”

  • Anette Says:

    Oi, dette blir spennende!! Vi gleder oss til å følge med på hvordan dere har det!! Masse lykke til:) klem

  • stine birkeland Says:

    Ååååå, dette blir så spennende, vær flink å oppdatere bloggen:) Jeg er så glad for dere, tenk nå skal dere faktsik dra:) Stor klem

  • Eva Says:

    Kjære dere!

    Så fin blogg! Og bilder! Og nå følger vi spent med på ny oppdatering og tegn til at dere er vel på plass og i gang med oppholdet! Håper flytur og reise gikk fint selvom formen var litt slaber da dere dro. Vi savner dere her, men teller uker til vi sees – på Madagaskar!!! Vær forsiktig – og Erlend må passe godt på bestis og tanta vår!

    Stor og god klem til dere to

  • LASSE OG HENNY Says:

    Da fant vi bloggen. Ser dere får travle dager. Vi følger med å ønsker dere lykke til. Godt at formen e blitt bra. Klem til dere fra oss opp i kalde nord.

  • Camilla Says:

    Åhhh, ser og høres fantastisk ut så langt. Dere er så heldige. Vi følger spent med på bloggen, så post så ofte dere kan.
    Kos dere masse og nyt dagene.
    Her hjemme lader vi opp til 10 års feiring av stor gutten vår i helga og koser oss i nyhuset.

    Stor klem fra oss:)

    • anetteberg Says:

      Gratulerer med vel overstått tiåring! Stas med stor gutt. Godt å høre at dere trives i det nye huset. Hils alle. Klemklem

  • Henny og Lasse Says:

    Hei! Ser at dere er i aksjon, det blir spennende å følge med på.Her e alt som før.Nå gleder vi oss til at jentene våre skal være her ei uke.Foreldrene på ferie.Fortsatt lykke til.Klem fra mor og far i Alta.

  • Aud Jorunn Says:

    Fantastisk å se og lese. Hurra for gassia og dere. skriv masse. og det er veldig kjekt med bilder selv om det er et herk å publisere

  • Ingveig Kjersti Says:

    Hei dere.
    Dette blir gøy å følge. Marianne fortalte meg idag at dere blogger. Ba umiddelbart om adressen. Og nå blir det stas å følge med.

Leave a Reply