Anette har blitt A-menneske

At mye kan skje når du reiser langt av sted er kanskje ikke så rart. Men at Anette har blitt A-menneske kunne vel de færreste forutse? Joda, ca klokken ti hver kveld går rullegardinen ned og jeg sovner som en klump i sofaen. Og så er det full pedal i syv, halv åtte tida dagen etter. I dag hadde vi planlagt å se fotballkamp, som startet 22.45, lokal tid. I den anledning sov jeg helt til halv ni, for å klare å være våken utover kvelden. Jeg skjønner ingenting, og håper dette snart går over og kvelden og natta blir mine igjen.

Men hvis Erlend lager smoothie med fersk pasjonsfrukt og mango til frokost, står jeg gjerne opp før fuglan skit.

Anette


9 Responses to “Anette har blitt A-menneske”

  • lise Says:

    Kjære dere,
    Fantastisk å lese de vakre hverdagsbeskrivelsene deres. Og å se bilder. Gleder meg villt og uhemmet til juni. I dag er jeg også oppe før fuglene har fått sko på. Ikke helt alminnelig, men siden jeg tok kvelden kl9 i går er det vel ikke så merkelig. Var uten strøm, og etter kafétur med strikketøyet fant jeg ut at det var varmest under dyna. (Og siden jeg forsov meg så det sang i går – strømmen borte i går natt også – var jeg jo ikke såt trøtt, akkurat.) Kaldt i Tromsø om dagen, men akk så vakkert! Og nu: Kaffe!
    Ha det strålende. Stor klæm

    • anetteberg Says:

      Ustabile forhold i Tromsø? Eller har du glemt å betale strømregninga? 🙂 Du kan bare glede deg til du kommer, ja!

  • Robin Says:

    Mmmmmango! Ser herlig ut!

    Har bloggen på RSS feed rett i jobbmailen, så får jeg alltid siste nytt til morgenkaffen 🙂 Ser ut som om dere har det strålende der nede – jeg er som mange andre temmelig misunnelig. Hils Erlend og kos dere!

    Robin

  • LASSE OG HENNY Says:

    Hei på dere.Du e utrolig god å skrive så levende.Veldig artig å følge med.Tenk om du kunne sende noen plussgrader til oss med -20gr.og vind.Ser at Erlend steller godt med deg.Gode klemmer til dere begge.

  • stine birkeland Says:

    A-menneske!!!!tror jeg flirer meg ihjel:)

  • Marius Says:

    Bestiller herved Erlends Sunrise Smoothie til frokost den 8 april!!!! Tjohoo

Leave a Reply