Engelskklubben er igang!

Og for en start det ble! Vi hadde to grupper i dag, den ene med 56 deltakere og den andre med 60. På fredag kommer en ny gruppe, og den forventes også å være stor. Tilsammen er det rundt 150 elever som ønsker å være med, helt frivillig! Vi får se om de kommer tilbake neste uke. Vi hadde i alle fall en super dag, og programmet vi hadde laget ble godt mottatt. Vi snakket om Norge og Madagaskar og øvde på navn på kroppsdeler. Vi hadde en slags konkurranse der vi kastet en ball, og de som fanget ballen måtte si navnet på en kroppsdel. Til slutt var det fare for å krasje hodet i veggen for de ivrige deltakerne, og vi måtte roe det hele ned. Vi er storfornøyde med mottakelsen og skikkelig motiverte for videre undervisning.

Jeg fikk også en liten selvtillitsboost da det gikk et gisp igjennom salen når jeg fortalte at jeg var 30 år. Da vi senere åpnet for spørsmål, og den eldste og kuleste gutten spurte meg (med påsmurt selvsikkerhet) «Do you have a boyfriend?» følte jeg meg som 20 år igjen! Da jeg spurte han om hadde en «girlfriend» ble han så flau at jeg fikk dårlig samvittighet. Men han har kanskje lært at man ikke stiller lærerinna slike spørsmål? 🙂

En super dag avsluttes på Chillout cafe, med Arsenal – Barcelona. Nå scorte nesten Messi, og jeg tror begge trommehinnene mine sprengtes….

Anette

Erlend slapper av mellom slagene

Utsikten på vei til jobb er ikke så ille!


Leave a Reply