ISALO

Den tredje og siste parken vi besøkte på turen var Isalo. På vei fra Anja og Betsileoland til Isalo endrer naturen seg helt. Fra frodig regnskog til Lucky Luke landskap, med karrige fjell og kaktuser i alle varianter. Midt inni dette finnes det også en fantastisk oase, med en liten foss og et naturlig basseng. Her vokser det palmer og blomster, og alt er grøngrøntgrønt. Jeg får desverre ikke til å legge inn bilde av dette, så dere må visualisere inni dere!  Vi hadde en kjempefin gåtur i parken, hvor vi fikk se kameloner, edderkopper og øgler. Ingen lemurer denne gangen, men det gjorde ingenting etter lemurbonanza i Anja. Utsikten i parken er storslått, med høye fjell rett opp fra uendelige sletter. Også her hadde vi en kjempeflink guide. Det tok litt tid før vi oppdaget det, for han sa ikke et ord hvis han ikke hadde noe viktig å fortelle. Han forsøkte også å innbille oss at prisen var ca fire ganger så høy som vanlig takst, kvelden før vi skulle reise. Lite visste han om at Mr. Aano sto opp før fuglan skeit, kjørte inn til byen og fant de riktige prisene. Mulig han var litt snurt for dette, men det får være måte på hvitingpriser!

Min kjære tok meg også med på hesteridning! Det var ikke helt sånn at vi red inn i solnedgangen, slik Lucky Luke ofte gjør, men litt mere ridning inn i ettermiddagsskuren. Det var så utrolig gøy, og Erlend imponerte med prinseaktig positur i salen. Jeg håper hestejenta Sissel blir med på dette når hun kommer på besøk! Hest er best, ingen protest.

 

Anette

 

 


2 Responses to “ISALO”

  • Henny og Lasse Says:

    Vi bryr oss no ikke så mye om de hestan. vi glede oss no mer til å komme i kontakt med kameloner,øgler og edderkopper.

    • anetteberg Says:

      Kjære dere. Jeg hadde ikke planlagt å se dere på hesteryggen. Men det er godt mulig jeg sender noen edderkopper og kameloner etter dere når dere kommer. 🙂

Leave a Reply