The englishclub

Tiden bare suser avgårde, og vi har allerede kommet så langt at vi har tatt ferie fra engelskklubben. Antallet elever har dalt en del, noe som er litt sårende for stoltheten men likevel gjør at undervisningen blir bedre. 60 elever som var redde for å si et pip på engelsk var litt vanskeligere enn 30. Men vi synes de har blitt litt tøffere, og vi vrir hjernene våre hver uke for å finne på noe de synes er gøy. Vi har startet brevveksling med vår venn Markus sin klasse i Norge, for den ene gruppa. Markus (som er sønn til Anettes barndomsvenninne Eva) kommer endelig på besøk på onsdag, sammen med foreldre og lillebror. Da skal han overlevere brev og bilder, samt ta i mot de brevene våre elever har skrevet. De gassiske elevene synes det var stas å skrive brev, og aller mest stas var det nok å ta bilder.

Til helga kommer også storfamilien Skjortnes Aano og herr og fru Berg. Da blir vi tilsammen 16 stykker som skal farte rundt i dette vakre landet sammen. Vi gleder oss veldig!

 

Bildene nedenfor er av engelskgruppa som skal brevveksle med Karsrud skole i Oslo. Vi føler oss veldig heldige som får være sammen med disse smilende solstrålene hver uke.

Anette og Erlend

 


Leave a Reply