Tilbake i Tana

Etter laang tid på reisefot er vi nå tilbake i det rosa slottet. Yngve og Sissel reiste i går, og nå er vi plutselig alene igjen. Litt rart etter å ha hatt så mye besøk så lenge. Nå er det tilbake til hverdagen, om det kan kalles det, og det føles veldig bra. Vi er fulle av energi og pågangsmot og gleder oss til å treffe kollegaer og elever igjen.

St. Marie og særlig Ile aux nattes var vidunderlig vakkert. Jeg tror det er den fineste stranda jeg noen gang har sett. Det gikk også an å stupe direkte fra stranda ut i det krystallklare, turkise vannet. Maten var av en annen verden og temperaturen var perfekt. Så dette reisemålet kan virkelig anbefales! Ingvei, du må reise dit!

Legger ut noen flotte bilder fra, tatt av Gerhard. Det er vanskelig å gjengi noe så vakkert på bilde, men han fikk det veldig godt til.

Og takk til alle våre kjære som har besøkt oss her de siste månedene. Vi har satt så stor pris på at dere ville komme helt til Madagaskar, og håper alle sitter igjen med like gode minner som vi. Vi savner dere!

Anette


One Response to “Tilbake i Tana”

  • Ingveig Kjersti Says:

    YESS, Anette: I WILL! Er overbevist at det er paradisisk. Og når det atpåtil er mitt fødeland, – ja da er det ingen vist å veie for eller imot.
    Takk ellers for alle flotte bilder og historier du/dere deler med oss. Jeg storkoser meg.

    Klem fra et vårlig Norge.

Leave a Reply