Bryllup

Forrige lørdag var vi i et gassisk bryllup, en begivenhet vi hadde gledet oss til lenge. Programmet for dagen var forklart på gassisk, og derfor litt uklart. Men vi var helt sikre på at det ville bli både spennende og morsomt.

Vi tok taxi hjemmefra klokken 06.15, og hadde med oss niste og ordbok. En halvtime senere var vi fremme hos brudgommen, og trodde vi skulle gå derfra til brudens hus. Dette viste seg å være litt feil. Vi skulle nemlig kjøre til brudens hus, for det lå TO OG EN HALV TIMES kjøretur fra brudgommens. Der var vi i ca en halvtime, før vi kjørte i TO OG EN HALV TIME tilbake til kirka, som var like ved brudgommens hus. Takk og pris for matpakken! Vi sovna begge to, og dette ble lagt merke til av våre medpassasjerer i minibussen. Men er du hvit så er du unskyldt for å være rar, selv om du sover med munnen åpen på upassende steder. Så, etter fem timer i bil var det altså vielse, en del forsinka på grunn av mye trafikk. Deretter nok en liten biltur til festlokalet, men denne gangen bare ti minutter.

Festen var flott, og brudeparet var lykkelige. Vi var fotografer, og det var mange som ville bli fotografert og se på bildet etterpå. Bruden var et syn i en kjole, som etter brudebutikkvinduene her i byen å dømme, var skikkelig moderne. Nok en super opplevelse sammen med herlige folk, i denne fantastiske byen.

Anette

 

En stolt mor og brudgommen

Brura

Seraphine

Stilig gjest

Det skjønne brudeparet, Toky og Vony


2 Responses to “Bryllup”

  • maria Says:

    Hei! Siden jeg tror dere sjekker her like gjerne som e-post, vil jeg få utløp for behovet for å takke for gaven til lille Willy! Er rett og slett sjokkert og rørt over at du strikket verdens fineste jakke helt der borte. Og brevet likte jeg også 😉 Gleder meg til å se dere! Forresten ble det ikke Willy, men Ludwig 🙂

    • anetteberg Says:

      Gratulerer med gutten! Og for et fint navn. Det var hyggelig at du likte jakka og brevet, og vi gleder oss veldig til å se dere alle tre. Forhåpentligvis i august en gang. Kos dere!

Leave a Reply