Fandriana

Forrige helg var vi så heldige å få være med vår venninne Monika til byen Fandriana. Hun jobber nå for NMS men har tidligere vært fredskorpsdeltaker i Fandriana i ett år. Vi hadde hørt mye fint om denne byen, og det viste seg at det var det god grunn til. For et flott sted! Ute på landsbygda, midt i mellom rullende åser og rismarker. Smilende mennesker og flotte, velholdte hus møtte oss overalt. Monika viste vei, og tok oss med på en nydelig gåtur i området. Jeg bestemte meg for å kjøpe et hus der! Det var så ekstremt vakkert og fredelig. Når jeg tenker meg om var det også fryktelig kaldt på kvelden og natta, og strømforsyninga var mildt sagt ustabil. Erlend mente at jeg aldri kunne ha bodd et sted hvor jeg risikerte å sitte i mørket fra klokken seks hver kveld, og det er mulig han har rett. Men jeg vil likevel gjerne ha et feriehus der, det går jo fint.

Jeg vil at dere ganger alle bildene med ti, så kommer dere kanskje i nærheten av hvor fint det er.

Anette

 

Anette, Ester og Monika

Rismarker

En fin mann vi møtte på veien

Oksekjerre

Balansering gjennom rismarkene

Lastebil


4 Responses to “Fandriana”

  • Ingveig Kjersti Says:

    Muligheten for et hus i Fandriana er vel absolutt en absolutt realitet. Koster vel neppe mer enn et lite uthus i norske hager.
    Stå på!! Gå for drømmen 🙂

    • anetteberg Says:

      Drømmen er for tiden ganske mange hus rundt omkring på Madagaskar. Fandriana, Tana, Sainte Marie, Fianarnantsoa og Diego står på lista. 🙂

  • Hege Maria Says:

    Nesten umulig å gange bildene med 10 når du allerede har klart å gang de med 100 da du tok de. Helt fantastiske bilder! Jeg må få se lysbildeshow på tv når du kommer hjem.

Leave a Reply