Rundtur

På fredag kveld kom min kjære søster Lise, og hennes venninne Anne Mette til Antananarivo. De skal være her i to uker, noe vi regner som ganske knapt. Derfor kjørte vi på med opplegg allerede fra lørdagsmorgen. Vi dro på rundtur i hovedstaden med vår venn Lytha. Han er en veldig hyggelig fyr, og jobber bla som guide. Bestillingen var: Vis oss det som er spennende i Tana. Og han hadde lagt opp en perfekt dag for oss, med både planlagte og spontane innslag. Vi fikk se ulike bydeler, historiske steder, mursteinslaging, jentefotball, et bryllup, hans barndomshjem og mye mer. Med perfekt timing endte vi turen med solnedgang fra Rova, Antananarivos beste utsiktspunkt. Omtrent alt vi så og gjorde den dagen var helt nytt for meg og Erlend, og vi var alle fire overbegeistret over opplevelsene. Så om noen skal til Tana, ta kontakt med Lytha. Han er knallflink, og har skjønt hva vi hvitinger har lyst til å se.

Kvelden fortsatte på gourmetvis på byens fineste restaurant, La Varangue. Vi fikk også tid til en liten tur på nattklub, og Lise og Anne Mette dansa fletta av seg. En perfekt dag!

 

Anette

 

Vi møtte en gjeng med fnisende barn, som til og med sang for oss

Søster og Anne Mette

Lytha og meg

Murstein

La Gare

Hvitinger i solnedgang


2 Responses to “Rundtur”

  • Anette Says:

    Kjære Anette og Erlend!
    Takk for at dåkker dele de fantastiske opplevelsan og bildan med oss!! Vi både drømme oss bort, flire og kose oss med bilda og tekst. Samtidig setter vi enda større pris på hvor godt vi har det her hjemme. Vi glede oss masse til å høre enda mer fra turen:)
    PS: Bynne å bli et særiøst bra skjegg, Erlend;)
    Mange klemma fra familien Berger

    • anetteberg Says:

      Det er så hyggelig at dere følger med oss! Jeg lover at dere skal få høre masse, masse om Madagaskar når vi kommer hjem. Erlend spare til å kunne flette skjegget i to fletter, og ha perler nederst. Helt sant.

Leave a Reply