No sule vi opp…

Som ho mamma ville ha sagt. Det betyr altså at vi begynner å avslutte ting her på Madagaskar. Jeg har gått i hakk med frasen «tenk, nå er det kanskje siste gang…», og kjenner klumpen i halsen. Dette er siste hele uka i Tana, for på lørdag skal vi på ferie. Sammen med vår venninne Monika og hennes kjæreste Pål skal vi på kanotur på elva Tsiribina, erobre nasjonalparken Tsingy og beundre soloppgangen i baobabaleen i Morondava. Turen tar ca en uke, og blir garantert et eventyr.

I dagene frem til det venter litt organisering av diverse småprosjekter og ellers rolige dager. Vi må sørge for å spise en siste gang på alle favorittrestaurantene våre, og det er jo ikke akkurat hard arbeid. Vi har også besøk av to herlige damer fra Norge, Tone Lise og Rakel. De er nå på stranda, men skal være her hos oss fra onsdag kveld til lørdagsmorgen.

Så skal jeg gjøre det samme som jeg har gjort siden vi kom, nyte hvert sekund av Madagaskar. Gråte over det triste og smile og le av alt det fine og rare.

Anette

 

Good times!


2 Responses to “No sule vi opp…”

  • Lise Says:

    Sitt her med klumpen i halsen og tenker på vakre Madagaskar, og at oppholdet deres nærmer seg slutten. Det har vært fantastisk å følge dere på bloggen, for ikke å snakke om å få oppleve en liten bit av den fantastiske øya sammen med dere.

    Lenge siden en ferietur har satt sånne spor, kjenner at jeg fortsatt ikke helt har landet. Nyt de siste dagene, blir nå enda godt å ha dere litt nærmere. For ikke å snakke om at det ikke er så mange ukene til vi sees igjen.

    Stor, stor klæm
    Lise

  • Eva Says:

    Uff – nå begynner nå også jeg å gråte (og det skal jo mye til..:) – både over at dere skal reise og for at dere skal komme hjem! Det siste gleder vi oss enormt til! Takk igjen for at dere så raust har delt opplevelsene med oss – og for at dere fikk oss til å ta turen ned og ga oss opplevelser og erfaringer som har gjort noe med hele oss! jeg vet ikke om jeg noen gang kan klare å lande helt etter den turen – håper ikke det – og gleder meg til å reise tilbake! Nyyyyyt de siste dagene fram til vi sees i Paris! <3U

Leave a Reply