Treasure Island

At Madagaskar er en øy full av skatter er et faktum. En av livets tilfeldigheter er at noen av de aller fineste skattene befinner seg rett utfor døra vår. Når vi flytta inn i det rosa slottet ble vi kjent med «den lille familien», og alle dere som har vært å besøkt oss har hørt om Momo, Kristine, Maurice, Francine og Momena. Noen av dere har også møtt de, og vet hvor utrolig strålende og vakre de er. Mot alle odds. Familien på fem bor nemlig på asfalten utenfor huset vårt. Selv om de ikke eier så mye mer enn det de står og går i, har de lyst opp hverdagene våre med smil og glede. Dagen har ikke vært helt fulkommen uten et glimt av barna, og det blir forferdelig å reise fra de.

Den siste tiden har vi hatt besøk av Rakel og Tone Lise, som også umiddelbart ble sjarmert. Sammen tok vi de med i dyreparken, og tilbragte en formiddag med å se på dyrene og ha piknik. Det var stor stas, for så mange rare dyr hadde de ikke sett før. Maurice på seks hadde skilpaddene som favoritt, Francine synes påfuglene og geitene var det beste, og lille Momena på to likte nok aller best hvitingen Rakel. Hun bærte han på armen hele tiden, og ga seg blanke i at hun ble tissa på både fire og fem ganger i løpet av dagen. Rakel, du er for alltid min helt som bare smilte og sa «det gjør ikke noe».

Det var så gøy, og noe vi aldrialdri kommer til å glemme. Nedenfor kan dere se bilder av skjønningene, og nok en gang må dere gange de opp minst tusen ganger for å komme i nærheten av virkeligheten.

 

Anette

Den lille familien

Se, en sommerfugl!

HAHAHAHA!


One Response to “Treasure Island”

  • Rakel Says:

    Den aller fineste festdagen jeg har fått være med på i mitt liv (og det sier jo litt). Vil aldrialdri glemme.

Leave a Reply